Saturday, 25 August 2012

OHMYENGLISH !!

 haha ! i am fall in with someone ! haha . my new televisyen english teacher ! ohmygucci ! apesallah diani ohsem sangat ? cute kot .

ramai orang kata dia tak hensem ,
tapi bagi aku dia ohsem .
ramai orang kata dia garang ,
tapi hati aku dia pegang .
ramai orang kata dia pelek ,
tapi bagi aku dia baik .

< kayy fine lagu ni takmasukpon !! >

dahla , lepas habiz fever kat zayn malik sekarang fever pulak kat cikgu bi aku ni !  omg . i am totally fall !
first-first kat part dia buat muke comel sebab dia tak faham budak-budak 3 merah cakap bm  , yang dia tulis UDANG-UDANG GELAS . hah ! waktu tu , bapak aa . comell ! pastu setiap kali tengok OHMYENGLISH je , aku . haha , tersengeh-sengeh je . pernah je ade time tu , muke dia full screen , pastu ak sengeh-sengeh , and ayah tanya . kenapa ni ?  senyum kat sape ? ohmygucci , kantoi kat situ !

>mr . Henry Middleton ♥ a.k.a zain saidin !

tu suka , ni sayang pulak ! JIBAM ! haha , dia ni comel je . eh-eh , tangan dia . ketchup ? ketchup sos cili ?
ketchup ? ketchup CHEESE BURGER  ?










# fine , muke dia comel kot , tengok atas tu <3 !


> kayy , gambar ni lah yg buat tykah sengeh-sengeh tu . ahha , kalau dia ni betul-betul jadi cikgu ! ohmygucci . style sebijik macam my beloved english teacher . siape tiru sape aa ni ?



# haish , takpayahlah tayang muka comel . geram . haish !



> kayy , jeles la . dia rapat dengan awek depan dy tu ! k , rambut dia semat ! okey , blah la . jibam comel ! haha , cheese burger.

>mr .ketchup cheese burger <3

> kayy , jibam comel !

#memang tangan dia macam tu ke ? haha , tulah yg jadik comel .


# jibam <3 .





# dia ni dengan jibam ke mr . Henry Middleton ♥ tu ?



                              #whatever lah , dia still comel . what is the big event ?


* okey , 
mr . Henry Middleton ♥ comeyy !! dah !! gilak ! haha , jibam pon comell !! okey . bye . tengah sengeh-sengeh ni .

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yg Tercatat Di Atas Adalah Hasil Ciptaan Tyeka Yg Ori